Az Erzsébet Vigadó sikeresen pályázott az "EFOP-3.3.2-16 Kulturális intézmények a köznevelés eredményességéért" programra. A 2018. márciusában induló "Tanulva játssz, játszva tanulj a bólyi Erzsébet Vigadóval!" projekt 2 éven keresztül várja a köznevelésben résztvevő gyerekeket. A program célja, hogy támogassa az óvodás gyermekek, az alap- közép- és felsőfokú oktatásban résztvevő tanulók kompetenciafejlesztését, ismeret- és tudásgyarapítását, emellett hozzá kíván járulni a szociokulturális hátrányok csökkenéséhez. A két éves projekt keretén belül többek között témanapok, könyvtári órák, művészeti csoportfoglalkozások, táborok, képességfejlesztő foglalkozások, versenyek és vetélkedők várják a tanulókat.
A megvalósítás alatt álló projekttel kapcsolatos információk:
  • A kedvezményezett neve: Erzsébet Vigadó, Városi Könyvtár és Közétkeztetési Intézmény
  • A projekt címe: Tanulva játssz, játszva tanulj a bólyi Erzsébet Vigadóval!
  • A szerződött támogatás összege: 24.991.955 forint
  • A támogatás mértéke: 100%
  • A projekt tervezett befejezési dátuma: 2020. február 29.
  • A projekt azonosító száma: EFOP-3.3.2-16-00114


Esemémyek

    5     
2019-10-15
Verseny, vetélkedő 19. alkalom

A tizenkilencedik vetélkedőre a Cserepka Szakközépiskolában került sor. A természettudomány köré épített versenyen totók, fotók és kérdések formájában állatok, növények felismerése és megismerése volt a cél.

2019-10-14
Tehetséggondozó, fejlesztő, felzárkóztató kiscsoport 18. foglalkozás

A projekt tizennyolcadik felzárkóztató foglalkozására a a kozármislenyi általános iskolában került sor. Személyre szabott tanulási módszerek kidolgozása, valamint az önálló ismeretszerzési képesség fejlesztése érdekében végeztek el különböző feladatokat a résztvevők.

2019-10-11
Kulturális óra 2. alkalom

A második kulturális órán Csapody Kinga írónővel találkoztak a Bólyi Általános Iskola tanulói a Városi Könyvtárban. Az író-olvasó találkozó témája "Az első könyvem" volt, ehhez kapcsolódott a rajzolással kiegészített beszélgetés.

2019-10-09
Művészeti csoport 51. foglakozás

A mai napon megtartottuk a ötvenegyedik művészeti csoportfoglalkozást a Bólyi Általános Iskola tanulói részére. A művészeti csoportról részletes leírást a 2018. március 7-ei bejegyzésnél olvashat.

2019-10-02
Művészeti csoport 50. foglakozás

A mai napon megtartottuk a ötvenedik művészeti csoportfoglalkozást a Bólyi Általános Iskola tanulói részére. A művészeti csoportról részletes leírást a 2018. március 7-ei bejegyzésnél olvashat.

    5     
Az Erzsébet Vigadó Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtassa ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretne szöveges formában elérni kérjük, hogy írjon Nekünk az info@erzsebetvigado.hu e-mail címre és szívesen megküldjük a nyers szövegeinket az Ön részére. Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Erzsébet Vigadó Csapata