Az Erzsébet Vigadó sikeresen pályázott az "EFOP-3.3.2-16 Kulturális intézmények a köznevelés eredményességéért" programra. A 2018. márciusában induló "Tanulva játssz, játszva tanulj a bólyi Erzsébet Vigadóval!" projekt 2 éven keresztül várja a köznevelésben résztvevő gyerekeket. A program célja, hogy támogassa az óvodás gyermekek, az alap- közép- és felsőfokú oktatásban résztvevő tanulók kompetenciafejlesztését, ismeret- és tudásgyarapítását, emellett hozzá kíván járulni a szociokulturális hátrányok csökkenéséhez. A két éves projekt keretén belül többek között témanapok, könyvtári órák, művészeti csoportfoglalkozások, táborok, képességfejlesztő foglalkozások, versenyek és vetélkedők várják a tanulókat.
A megvalósítás alatt álló projekttel kapcsolatos információk:
  • A kedvezményezett neve: Erzsébet Vigadó, Városi Könyvtár és Közétkeztetési Intézmény
  • A projekt címe: Tanulva játssz, játszva tanulj a bólyi Erzsébet Vigadóval!
  • A szerződött támogatás összege: 24.991.955 forint
  • A támogatás mértéke: 100%
  • A projekt tervezett befejezési dátuma: 2020. február 29.
  • A projekt azonosító száma: EFOP-3.3.2-16-00114


Esemémyek

     9     
2019-05-08
Művészeti csoport 39. foglakozás

A mai napon megtartottuk a harminckilencedik művészeti csoportfoglalkozást a Bólyi Általános Iskola tanulói részére. A művészeti csoportról részletes leírást a 2018. március 7-ei bejegyzésnél olvashat.

2019-05-02
Témanap 12. alkalom

Május első vasárnapja előtt három nappal csakis az Anyák napjáról szólhat a kölkedi témanap. A gyerekek műsorral várták a szülőket, nagyszülőket. A programban anyák napi versek, dalok szerepeltek, sőt a gyerekek a meghívókat és a dekorációt is maguk készítették.

2019-05-02
Verseny, vetélkedő 17. alkalom

A Cserepka Iskolában megtartott "Zenebutik" című vetélkedőn - ahogy a neve is mondja - a muzsika volt a főszereplő. Műfaji határoktól függetlenül zenei témájú teszteket, feladatokat kellett a diákoknak megoldani, illetve dalfelismerés "zajlott" zenerészletek alapján. A legjobbak természetesen díjakat kaptak a verseny végén.

2019-04-24
Művészeti csoport 38. foglakozás

A mai napon megtartottuk a harmincnyolcadik művészeti csoportfoglalkozást a Bólyi Általános Iskola tanulói részére. A művészeti csoportról részletes leírást a 2018. március 7-ei bejegyzésnél olvashat.

2019-04-18
Verseny, vetélkedő 16. alkalom

A Bólyi Óvodában játékos vetélkedő zajlott a húsvéti ünnepkörhöz kapcsolódóan kézművesfoglalkozással kiegészítve. A vidám napon volt húsvéti dalverseny, tojásfestő verseny, fészkrakó verseny és tojáskeresés az udvarban.

     9     
Az Erzsébet Vigadó Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtassa ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretne szöveges formában elérni kérjük, hogy írjon Nekünk az info@erzsebetvigado.hu e-mail címre és szívesen megküldjük a nyers szövegeinket az Ön részére. Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Erzsébet Vigadó Csapata