Erzsébet Vigadó
Az Erzsébet Vigadó az Erzsébet téren található. Autóval és autóbusszal is könnyen és gyorsan megközelíthető. Ingyenes parkolási lehetőség megoldott. Az épületben található egy 80 főt befogadására alkalmas étterem, az Erzsébet Étterem.

Az Erzsébet Vigadó különböző igényeket kielégítő termek és eszközök bérbeadásával segíti a cégek, civil szervezetek és más intézmények által szervezett rendezvények lebonyolítását.
Erzsébet Vigadó bejárata
Színházterem
Erzsébet Vigadó Színházterme
Légkondicionált, 300 m2-es földszinti terem. Előadások, iskolai programok, esküvők, koncertek, családi rendezvények, tréningek, konferenciák, továbbképzések, zenés-táncos rendezvények és vásárok lebonyolítására.
A terem 40 m2-es (8 m x 5 m) színpaddal rendelkezik.
Többféleképpen berendezhető terem.
Férőhely: 290 fő
Moziterem
Erzsébet Vigadó Moziterme
Emelkedő nézőtér, 20 m2-es vászon, projektoros kivetítési lehetőség. Könyvbemutatók, előadások, filmvetítések és koncertek rendezésére alkalmas.
Férőhely: 290 fő
Tanácskozó terem
Erzsébet Vigadó Tanácskozó terme
Oktatások, tréningek, kézműves foglalkozások, tanfolyamok, kerekasztal-beszélgetések, termékbemutatók és előadások lebonyolítására.
Többféleképpen berendezhető, légkondicionált terem.
Férőhely: 30-50 fő

Táncterem
Erzsébet Vigadó Táncterme
Klubfoglalkozásokra, táncoktatásra, drámapedagógia képzésre alkalmas terem. A terem falán 4 m x 1,5 m-es tükör függ.
Férőhely: 15-20 fő
Babaszoba
Erzsébet Vigadó Babaszobája
Készség- és mozgásfejelsztő játékokkal felszerelt terem. Alkalmas baba-mama foglalkozások, terhestorna, mozgásfejlesztő torna lebonyolítására.
Próbaterem
Erzsébet Vigadó Próbaterme
Pianínóval felszerelt terem, ideális kóruspróbákra, de kisebb előadások lebonyolítására is alkalmas.
Férőhely: berendezéstől függően 10-30 fő

Városi Könyvtár
Városi Könyvtár
A felnőtt- és gyermekrészlegünk olvasói csaknem 40 ezer könyvből és 70 féle folyóiratból válogathatnak, kölcsönözhetnek. A legkisebbeket játszósarok várja, a világhálóra vágyókat pedig az ingyenes internetezési lehetőség. A beiratkozás mindenki számára ingyenes! Bővebb információ: +36 69 868 305
 • könyvtárlátogatás,
 • dokumentumok kölcsönzése (könyv és folyóirat)
 • könyvtárközi kölcsönzés (a postaköltség az olvasót terheli)
 • az állományfeltáró eszközök (katalógusok) használata,
 • információ a könyvtár és könyvtári rendszer szolgáltatásairól,
 • helyben használat,
 • tájékoztatás,
 • közhasznú információ szolgáltatása,
 • folyóirat olvasó igénybevétele,
 • foglalkozások, rendezvények látogatása,
 • Internet használat
Kollégium Konyha
Étkezési lehetőség
Az étkezés minden munkanap 11:30 - 13:30 között vehető igénybe. Lehetőség van helyben történő fogyasztásra az étteremben, illetve éthordós elvitelre is. Utóbbi esetben csere éthordó biztosítása szükséges. Az étkezés igénybevételéhez előzetes bejelentkezés szükséges. Menü igénylés, lemondás legkésőbb a tárgynapon 9:00 óráig: +36 69 869 453. A menüváltozás jogát fenntartjuk. Ételeink bizonyos esetekben allergéneket tartalmazhatnak, erről bővebb információt munkatársunktól kaphat.
Az Erzsébet Vigadó Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtassa ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretne szöveges formában elérni kérjük, hogy írjon Nekünk az info@erzsebetvigado.hu e-mail címre és szívesen megküldjük a nyers szövegeinket az Ön részére. Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Erzsébet Vigadó Csapata